Njutningsaposteln
Att se fnittret i ögonen på den som lyssnar är svårslaget.
Att se lyckan när polletten trillar ner, när sambanden blir klara, att höra skratten, se leendena.
Bäst cognac till kaffet, bäst snaps till chokladmoussen, bäst gurka till honungen, bäst cigarr till calvan, bäst ost till ölet… Jag håller 40-50 föredrag om året, somliga 5-6 timmar, somliga en timme, alla skräddarsydda efter åhörarnas behov.
Det händer att jag föreläser om kommunikationsteknik, om hur man talar och skriver, men oftast handlar det om livskvalitet, om njutning.
Ibland är det rena cognacprovningar.
Ibland choklad, eller ost, eller whisky, eller snaps, eller cigarr, ibland arrangerar jag 3-5-7-rättersmiddagar som jag lägger in i föredraget, ibland labbar vi egna snapsar, inte sällan gör vi alltihop.
Då och då gästföreläser jag på universitet.
Du kan boka mig här…